4 tips til at vælge en ny tandlæge

25 oktober 2021 Cecilie Mortensen

advertorial

Kunne du tænke dig lidt hjælp med på vejen, hvis du skal til at vælge en ny tandlæge? Så læs endelig med her. For ved at du holder lidt ekstra øje med de ting, vi fremhæver i denne artikel, jo større er chancerne for, at du ender ved en tandlæge, du får lyst til at bruge fast. 

De 4 gode råd til at vælge en ny tandlæge 

1. Går klinikken op i kundernes tilfredshed? 

Det kan være en ret så dyr fornøjelse at gå til tandlæge. Derudover så er det langt fra alle, som synes det er lige sjovt at tage afsted, fordi der måske også er lidt tandlægeskræk på spil. Derfor kan det også være ekstra rart og betryggende, når tandlægen og personalet går op i din kundetilfredshed. For det at du føler dig godt tilpas og prioriteret kan have alt at sige for, om du har lyst til at komme igen. 

2. Kan du få en smertefri behandling?

En andet tip er, at du kigger efter om klinikken har ekstra erfaring med smertefri behandling. For det at skulle have lavet en rodbehandling, fjernet visdomstænder eller lavet et hul kan være ret så ubehageligt, hvis det kan mærkes undervejs. Derfor kan det også være et must, at du kan lægge dig i tandlægestolen uden at kunne mærke til arbejdet, der laves. 

3. Er det til at få en tid? 

Et tredje tip du kan følge er, om det er til at få en tid. For hvis du står med noget akut, der skal laves, så kan det være et must med en tid samme dag eller dagen efter.

4. Hvad siger tidligere kunder om klinikken? 

En sidste ting du også kan forholde dig til er, hvad tidligere kunder siger om klinikken. Det kan nemlig give dig ekstra bekræftelse i, om du har valgt at gå til den rette: https://www.milletand.dk/ 

Flere Nyheder