Bliv smertefri og smidig med fysiurgisk massage

10 marts 2021 Astrid Pedersen

Mange af os kontornussere døjer med stivhed i ryggen og i det resterende bevægeapparat. Mange stillesiddende timer bøjet over arbejdsstationen gør ikke just underværker for lænd, ryg, nakke eller skuldre, og er heller ikke super optimalt i forhold til kroppens eget kredsløb.

Samtidig er stress i hverdagen heller ikke just befordrende for det sunde fysiske helbred. Og når vi således bliver helt udkørte af dagens arbejde vil det være svært at finde det nødvendige overskud til at træne, dyrke yoga, meditere og hvad der ellers ville være helt fantastisk når det handler om at restituere og afspænde krop og sjæl.

Bekæmp stress med fysiurgisk massage

Derfor kan det være nødvendigt at give sig selv en chance for at nulstille i ny og næ, hvis man skal undgå at brænde ud. Hører du til den stigende del af den danske befolkning som alt for længe har gået rundt med spændinger og stress i systemet bør du således forkæle dig selv med en afspændende og afstressende massage behandling. Og til dette formål er fysiurgisk massage særdeles velegnet. Fysiurgisk massage er en massage form som tager udgangspunkt i din unikke anatomiske disposition.

Det betyder at din massør vil tage hensyn til eventuelle skader og skavanker i din krop og derfor tilpasse massagen særligt til netop dine behov. Selve massagen består af en række tryk og strøg som stimulerer blod gennemstrømningen i muskler og væv og dermed sikrer at spændinger løsnes og at musklerne får den ilt og de næringsstoffer de har brug for.

Med regelmæssig fysiurgisk massage vil du opleve et øget velvære og færre smerter forårsaget af spændinger. Og så vil du samtidig opnå øget bevægelighed i din stive nakke eller i dine ditto skuldre.

Er du bosiddende på Århus egnen kan du med fordel vælge fysiurgisk massør Dorthe Margrethe Sørensen som din massør – læs mere på https://www.dorthemargrethe.dk/.

Flere Nyheder