Din post kan nogle gange forefindes på og ved din dør

30 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

For nogle er det skæbneskønt, at de kommer hjem, og de så kan se, at der hænger post til dem på hoveddøren, hvis det er noget, som de har ventet på længe!

Men der er bestemt også andre, der synes, det er skødesløst af postvæsenet eller budfirmaet, at de bare hænger ens post, hvor alle kan se det.

Dette forekommer især, hvis man havde en aftale om, hvor ens post skulle lægges, hvis man ikke var hjemme, for man ved jo ikke, hvor længe ens post har været eksponeret på den her måde, hvor andre kunne tage det.

Det kan jo også være noget post, som man ved, der ikke har godt af at hænge ude, også selvom det måske er i en trappeopgang.

Men ens post kan findes forskellige steder ved ens dør, hvor det mest almindelige nok er, at det er lagt lige foran hoveddøren, så man ikke kan undgå at se det.

Dörrar

Posten venter på en ved døren derhjemme

Hvis det er en mindre forsendelse, så kan den eventuelt være gemt under ens dørmåtte ved hoveddøren, hvis man har sådan en måtte.

Der er også nogle gange, som nævnt, hvor man lige gør det ekstra ud af det, så man gemmer posten i en pose, der kan hænge på døren, så pakken er mere beskyttet, og dyr så ikke kan få fat i det.

Hvis man, som sagt, ikke er til de her løsninger, så må man anføre forud for bestillingen eller leveringen, hvordan man ønsker, at posten den skal leveres hjemme hos en, så man ikke ender med en utilfreds oplevelse af den levering.

Man må så håbe, at den aftale bliver overholdt, for ellers kan det betyde, at man ikke vælger at benytte sig af det leveringsfirma igen, hvis man kan undgå det ved andre bestillingssager.

Flere Nyheder