Du skal lige forkynde, at du nu går med New Era Cap

27 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er måske ikke en stor ting for andre, men for dig er det en stor forandring, at du skal til at gå med en New Era Cap.

Det er et helt bevidst valg fra din side, for det er noget, som du har overvejet længe at gå med, men du har bare ikke vidst, hvornår du skulle tage skridtet til at gøre det.

Da du opdagede sådan en type cap for første gang, så var det som kærlighed ved første blik, men du vidste også, at det ville få folk til at vende deres blik i din retning, for du plejer ikke at gå med sådan en type cap – faktisk plejer du aldrig at gå med cap, kasket, hue eller hat, så det ville være nyt for andre at se dig med denne hovedbeklædning.

new era cap

Folk skal lige vænne sig til at se dig med en New Era Cap

Du ved med dig selv, at du kommer til at blive glad for denne cap, men derfor vil du gerne undgå, at andre kommer til at grine ad dig, fordi de ikke kan lide, hvordan du ser ud med den på.

Men det handler som regel også om, at folk er vant til det, som de kender, så inderst inde passer deres verden ikke sammen længere, når du pludselig går med sådan en slags cap her.

Dog skal det ikke holde dig tilbage fra at gå med den, men derfor har du stadig taget nogle veninder med på råd med, hvad det skulle være for en slags New Era Cap, du skulle gå med, som der ville passe dig bedst.

Efter at have forhørt dig hos nogle fortrolige personer, så er I sammen nået frem til den rette, og du er nu klar til at vise frem for verden “dit nye jeg” med denne cap på.

Flere Nyheder