En fodplejestol der passer ind i din klinik

14 januar 2021 admin

Det rette udstyr er det vigtigste

Hvis du står og skal bruge udstyr til din butik eller klinik, er det en god idé at sætte dig ind i, hvilket værktøj du har brug for. Med det rette udstyr og det rigtige værktøj kommer du længst, og det kan være demotiverende ikke at have det rette udstyr til at kunne udføre sine opgaver.

Det samme gælder, når man skal starte på nye vaner. Eksempelvis motion. Hvis man tænker man skal igang med for eksempel at løbe, er det vigtigt at udstyret er i orden. Det kan for eksempel være løbesko, løbeur eller noget helt tredje. Man hører tit, at folk går ud og shopper helt vildt, hvis de skal starte til en ny sport eller hobby. Men der er en mening med galskaben.

Det er nemlig bevist, at hvis udstyret er i orden, kan man komme rigtig langt. Og derudover motiverer det også én til at blive ved, selvom det nogengange godt kan være lidt træls.

Det gælder også ens arbejde. Ja her er det faktisk endnu vigtigere, da det er her du bruger din 37 timer om ugen. 

Stolen skal være lige i skabet

Forestil dig at du for eksempel er en frisør eller en håndværker, ja så er det vigtigt, at du har dine redskaber i orden. Det kan for eksempel være den rette sav eller den rette frisørsaks. Eller i frisørsalonen; den rette og helt rigtige frisørstol. 

Det gælder også, hvis du som fodterapeut har brug for den rette stol. Eller en negleklinik, hvor tingene selvfølgelig skal spille. Her er den rette fodplejestol guld værd, og den skal altså være lige i skabet. Den skal kunne indstilles efter højde, og så skal den være behagelig for dig eller kunden at sidde i. Det giver både dig og kunden den bedste oplevelse.

Flere Nyheder