Få din ønskebil med sæsonleasing

21 april 2021 Astrid Pedersen

Har du ofte overvejet at anskaffe dig en rap lille cabriolet, når solen rigtig varmer – og en lækker rummelig SUV med et solidt varmeapparat på de kolde vinterdage? Så behøver du ikke at drømme længere. Du behøver heller ikke at gå på kompromis med dine ønsker, for de kan faktisk let komme til at gå i opfyldelse. Dette kan lade sig gøre med sæsonleasing.

Hvordan fungerer sæsonleasing?

Sæsonleasing er en variation over temaet flexleasing. Med flexleasing kan du lease en bil uden at skulle betale hele bilens registrerings afgift up front. Denne fordeles ud over hele leasing perioden således at du ikke behøver at hive den helt store tegnedreng frem i forbindelse med erhvervelse af den nye bil.

Flexleasing åbner mulighed for leasing af biler i luksus klassen – biler fra mærker du måske aldrig ville kunne komme i nærheden af, skulle du købe dem kontant eller finansiere dit køb med et bil lån. Det kan for eksempel være bilmærker så som Bentley, Mercedes Benz, Lamborghini, Ferrari, Porsche, BMW, Audi eller Maserati.

Med flexleasing kan du komme til at trille rundt i en sådan bil uden at det koster dig spidsen af en jetjager, eller du skal optage et dyrt bil lån. Og med sæsonleasing kan du skifte bil alt efter årstiden.

Få det bedste ud af sommeren med en lækker cabriolet

Hvis du for eksempel gerne vil cruise rundt i en bil uden tag når sommeren melder sig på banen er sæsonleasing måske noget for dig.

Du kan for eksempel vælge en Porsche eller en MINI Convertible som sagtens kan rumme både dig og dine venner når I skal på køretur i det danske sommerland. Når minusgraderne sætter ind kan du sætte sommerbilen i stald og skifte til en mere praktisk model.

Du kan læse mere om flexleasing og sæsonleasing på SpecialCars.dk

Flere Nyheder