Få en god terrasse pris hvis du bestiller din terrasse nu

21 januar 2021 Astrid Pedersen

På denne tid af året kan det godt være svært at forestille sig, at det nogen sinde skal blive sommer igen. Men lige pludselig er foråret over os – og så er der ikke længe til lange dage fyldt med sol og varme samt lyse aftener og lune nætter.

Er du så heldig at være husejer, og hører der en lækker have til dit hus, er der intet i vejen for at tilbringe dele af sommerferien hjemme på matriklen. Og hvis du virkelig vil optimere vilkårene for familiens staycation sørger du for at få opført en lækker træterrasse.

Hvorfor bygge en træterrasse?

Der er masser af gode grunde til at lade en flot og funktionel træterrasse opføre hjemme i haven. Ud over det at du får et solidt underlag for dine havemøbler giver en træterrasse også ekstra råderum på din ejendom. 

Du kan bruge din træterrasse fra morgen til aften. Hvis din træterrasse har adgang direkte fra køkkenet, soveværelset eller stuen kan du nyde dagens første kop kaffe under åben himmel på et solbeskinnet trædæk uden at skulle bekymre dig om dugvådt græs.

Du kan stille din solseng og din parasol på terrassen og nyde solens lys dagen lang. Og du kan servere familiens måltider under en eventuel overdækning som giver skygge og læ – og ly for regnen på de dage hvor vejret ikke er helt perfekt.

Kan jeg selv bygge en træterrasse?

Hvis din træterrasse skal udgøres af meget mere end et trædæk på en flad græsplæne er det en god idé at få en professionel tømrer på sagen. En dygtig håndværker med speciale inden for design og opførelse af træterrasser vil hurtigt kunne se hvilke muligheder der ligger i netop din ejendom.

En sådan håndværker er tømrermester Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS – læs mere på https://www.kun-terrasser.dk/priser 

Flere Nyheder