Få hjælp til at stifte et selskab

05 oktober 2016 Emilie Jacobsen

Er du ved at stifte et selskab i Kolding eller omegn? Så har du helt sikkert brug for en god advokat, der kan hjælpe dig med at få styr på alt det juridiske i forhold til stiftelsen af virksomheden. Der er nemlig rigtig meget at holde styr på. Det kan være svært at holde styr på det hele, og du har jo også så meget andet praktisk at holde styr på. Du skal både finde lokaler og skaffe kunder, så virksomheden kan løbe rundt. Det kan også være, at du skal ansætte en eller flere personer.

Lige meget hvad er det dog en god ide at få en advokat ind over så tidligt som muligt i processen. Du kan nemt finde en advokat Kolding. Det kan for eksempel være Hviid Advokater, der har stor erfaring med at hjælpe med stiftelse af virksomheder. Her kan de hjælpe med alt det juridiske. Det kan give dig en stor fordel. 

Hvis du står over for at skulle ansætte en eller flere medarbejdere, kan det være rart at have en advokat til at se kontrakterne igennem og sige god for dem. På den måde er du sikret bedst muligt juridisk i forhold til dine ansatte. Du er sikker på, at du overholder alle lovkrav og behøver ikke at bekymre dig om at få en eller flere fagforeninger på halsen. 

Det er også vigtigt, at dine kontrakter med kunder og leverandører er lavet, så de er bindende og overholder lovens krav. På den måde kan du nemmest få dine penge eller varer fra kunder og leverandører. Hvis der er nogle, der ikke vil betale, eller nogle, der ikke leverer det aftalte antal varer, er det også rart, at du har en kontrakt, som du ved er juridisk bindende. Ofte skal du bare true med at gå til din advokat. Så skal folk nok makke ret. Men ellers kan Hviid Advokater også hjælpe dig med genstridige kunder eller leverandører. 

Med en afdeling i Kolding har Hviid Advokaters ansatte et godt overblik over området, og de muligheder og forhold der er for virksomhederne i området. De kender meget til de forskellige myndigheder i området og kan hjælpe dig med de forskellige juridiske aspekter af at starte en virksomhed. 

Hviid Advokater kan også hjælpe dig med, hvilken type af selskab der vil være bedst at stifte. Der er nemlig forskel på de forskellige typer af virksomheder og selskaber. 

Flere nyheder