Få hjælp til udskiftning af vinduer på Falster

30 september 2021 Christina Dueholt

En handyman eller en ti-tommelfingre-type?

Vi kan nok alle sammen sætte os indunder de forskellige to kategorier, som er nævnt i ovenstående titel; handyman eller ti-tommelfingre-type. Uanset hvilken form for type, du er, er der ingen tvivl om, at du nok mener, du er en af delene rigtig, rigtig meget. 

Det vil sige, at hvis du ved, at du har ti tommelfingre, hvilket i overført betydning, egentlig bare symboliserer en person, der er fumlet til alt håndværk – jamen så lever du også højt på den, laver aldrig noget selv og betaler dig fra alt. 

Det samme gælder, hvis du tænker, at du er en rigtig god handyman. Så laver du det hele selv, er stolt af dit arbejde og skal for guds skyld ikke have hjælp fra nogle andre. Meeen; er det nu også altid en god idé? Når man står overfor et byggeprojekt, er der måske nogle ting, du skal tænke over, inden du kaster dig ud i et gør-det-selv-projekt:

1: Volumen

Måske du skal overveje, hvor stor volume projektet har. Forstå mig ret – måske du skal sætte et hegn op i sommermånederne. Det måske fint nok. Men hvis du for eksempel skal udføre udskiftning af vinduer falster i vintermånederne, så er det måske en meget fin idé at du napper en håndværker eller to med i processen. 

2: Kan det betale sig?

Dernæst skal du måske også overveje, hvor meget tid, det vil tage dig. Er du en haj til at skifte vinduer, og har gjort det tusindvis af gange før, er det måske okay. Men hvis du er fuldkommen på udebane, kan det godt være, at det ikke engang kan betale sig tidsmæssigt.

3: Kvalitet fremfor kvantitet

Istedet for at lave så meget som muligt selv, så eventuelt tænk over at lav mindre ting, men så af høj kvalitet – eventuelt med hjælp fra en professionel. Læs mere om det lige her: https://bpglas.dk/index.php/thermo-og-energiruder/.

Flere Nyheder