Få malet dit træstakit af en professionel maler

04 januar 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Har du et træstakit i og omkring din have, skal det males med jævne mellemrum som et led af vedligeholdelsen. Træ er levende og har brug for pleje for ikke at rådne, hvilket er årsagen til, at det skal males. Det er noget, du kan vælge selv at gøre, eller du kan få en maler til det. Det kunne f.eks. være malerlyngby.dk.

Er træstakittet tidligere blevet malet og er det begyndt at skalle af, er det en god ide at starte med at få stakittet sandblæst. En sandblæsning fjerner den gamle maling, alger og hvad der ellers må være af skidt og snavs og efterlader træet som nyt. Husk det lige skal tørre inden der males, for at der ikke går råd i.

image

Find den rigtige maler

Med mindre at du allerede kender en eller har fået en maler anbefalet skal du ud og finde en. Det anbefales at du kontakter mindst tre forskellige malere for at få et godt overblik over prisniveauet. Kontakter du kun en eller to, risikere du at du har kontaktet den dårligste på området eller den dyreste, uden at du har mulighed for kunne vurdere det.

Det er samtidig en god ide at undersøge hvilken maling der bruges. Jo bedre kvalitetsmaling jo længere tid vil træstakittet holde og du skal ikke ud og have malet det igen. Vælger du at benytte dig af en mindre god maling skal du være opmærksom på at du hurtigere skal have malet stakittet igen. 

Da du ikke kender maleren er det også en god ide at bede om referencer fra tidligere kunder og evt. også se resultatet af tidligere udført arbejde. Du kan også vælge at undersøge, om der står noget på Trustpilot. Det kan være både positive som negative indlæg. Du skal lede efter ting der går igen og ikke bide mærke i de enkelte indlæg.

Flere Nyheder