Få optimal rensning af fliser

06 august 2019 Anne-Mette Hansen
Få optimal rensning af fliser

Ser dine fliser på terrassen lidt triste ud? Er de fyldt med mos, alger eller flisepest? Det tager lang tid at fjerne mos og vaske dine fliser, og resultatet bliver sjældent godt. Du bør i stedet overveje at få foretaget en professionel rensning af fliser. Professionelle firmaer med stor ekspertise på området kan nemlig hjælpe dig af med dine problemer på ingen tid. 

Hvorfor bliver dine fliser grimme at se på?

Der er flere grund til, at dine fliser bliver grimme med tiden. Det er især pga. de skiftende årstider, med fugt, sol og skygge, i Danmark. Det giver rigtig gode leveforhold for flisepest og alger.

Hvad er flisepest?

Flisepesten kan identificeres som blomsterlignende udvækster på fliserne i farverne gul, grøn, hvid og sort. Det ser bestemt ikke pænt ud, og det er svært at komme til livs.  

Hvad kan en rensning af fliser gøre?

Når du årligt får renset dine fliser, kan du holde dem fri for alger og flisepest hele året rundt. En rensning af dine fliser betyder derfor, at du får de flotteste fliser i nabolaget. Er du klar til at gøre dine naboer misundelige?

Hvem kan foretage rensning af dine fliser?

Kragelund Tagrens er specialister inden for rensning af både fliser, tage, facader, træterrasser samt forebyggende algebehandling af tag og fliser. De tilbyder endda en gratis prøve rens i hele landet, lige meget om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Det vil sige, at de kommer ud og renser et mindre område af dine fliser, så du kan se, hvor flot hele terrassen vil komme til at se ud. 

Vælger du at benytte Kragelund Tagrens til at rense dine fliser, så kan selve rensningen af dine fliser typisk foretages på en dag, og der behøver ikke at være nogen hjemme. 

Du kan læse meget mere om rensning af fliser hos Kragelund Tagrens. 

Flere Nyheder