Få plastikkasser i dit køkken

06 januar 2021 admin

Plastikkasser der skaber overblik

Måske tænker du, at diverse plastikkasser ikke er noget, der passer ind i forskellige køkkener? Tværtimod. Med tiden findes der så mange pæne og moderne plastikkasser, at de rent faktisk kan stå fremme, hvis det er det, du ønsker.

Og lige præcis i et køkken, vil de gøre så meget gavn, at du vil takke mig senere for tippet. For selvom et køkken har utroligt mange skaber, låger og skuffer, kan en dyb skuffe eller skab for den sags skyld, virke sindssygt uoverskueligt, når det hele står hulter til bulter.

Her vil det kunne hjælpe dig, hvis du kunne trække ud i en plastikkasser, og du på en gang kunne tage et kig ned i, hvad kassen nu engang måtte indeholde. Det vil både spare dig for tid men også irritation over, at det hele vælter ned, hver gang du roder rundt inde i skabet – helt derinde bagerst, hvor du åbenbart altid skal bruge noget. 

Hvad gemmer man i disse plastikkasser?

Du kan som sagt gemme alt i dine plastikkasser. Det kan være alt fra skåle til plastikposer til noget helt tredje. Det er selvfølgelig mest almindeligt at lade sit stel stå fremme sammen med vandkarafler med mere, og så derimod gemme de lidt mere kedelige ting væk.

For eksempel kan du lave en krydderi plastikkasse, hvor alt dit krydderi altid er samlet. På den måde kan du hurtigt hive den ud, når kødsovsen skal spices op og have alle krydderierne til fri afbenyttelse.

Et andet tip kan være at gemme løg, hvidløg og andre grøntsager, som godt må stå ude i dine kasser. Især løg “fælder” meget, og det kan derfor være en god idé at opbevare dem et sted med en bund, hvor de ikke drysser ud i hele køkkenskabet, men kun i plastikkassen. 

Flere Nyheder