Herreklip med stil

02 januar 2018 Kristine Wiese
Herreklip med stil

Det er ikke kun kvinder, for hvem håret er vigtigt. Det er mindst lige så vigtigt for mænd at have et velplejet hår. Det udstråler selvsikkerhed, professionalisme og hygiejne. Særligt hvis man er jobsøgende, eller gerne vil have noget gennemført på sit arbejde, er det en god idé at se velsoigneret ud. Det viser, at man har styr på detaljerne og går op i det.

Hos Frisør Pii i Valby klipper vi både damer og herrer. Vi er naturligvis også uddannet i herreklip og har mange års erfaring indenfor dette område. Vi hjælper og vejleder dig til at vælge den helt rigtige frisure, som passer bedst til dit ansigt og dit behov. 
Dette nytter ikke noget at vælge en frisure, der kræver lang tids styling hver morgen, hvis man ikke er et morgenmenneske, og først kommer ud af sengen ti minutter før, man skal afsted. 
Samtidig nytter det heller ikke noget, at vælge en frisure, der har et “street” look, hvis man er professionel forretningsmand, som til daglig går i jakkesæt. Det hele skal passe sammen, og nogle gange kan det være svært at finde ud af selv. Derfor står vi altid til rådighed og tilbyder en konsultation inden klipningen. Under konsultationen taler vi om dit behov, men vi laver også en analyse af hår og hårbund, så du kan blive tilbudt den bedste pleje.
Det er nemlig ikke kun kvinder, som bør pleje håret. Dette gælder mindst lige så meget for mænd. Det nytter ikke noget at have en flot frisure, hvis håret ser ødelagt og slidt ud, fordi man ikke plejer det. 
Frisør Pii i Valby ved, hvordan mænds hår bør plejes for at gøre det sundest muligt, men også for at gøre alting lettere for manden. Pleje af hår behøver ikke at være en omstændig process, hvis du blot får de rigtige produkter.
Klik ind på vores hjemmeside på https://www.frisorpii.dk/valby/, eller besøg vores salon i Valby for råd og vejledning. 

Flere nyheder