Hvad kan jeg opnå med hypnose?

21 august 2019 Astrid Pedersen
Hvad kan jeg opnå med hypnose?

Måske har du hørt om mennesker, som er holdt op med at ryge eller spise usundt ved hjælp af hypnose. Rygestop, vægttab og generelle livsstils ændringer er populære mål for hypnose, men hypnose kan også være særdeles anvendeligt på andre områder. Slås du med en livskrise, eller lider du af lavt selvværd, kan hypnose også være et effektivt redskab. Hvis hypnose skal have effekt, kræves det, at du er 100% villig til at lade den virke.

Skal man kunne meditere for at kunne opleve hypnose?

Det er ikke nødvendigt at være trænet i meditation for at kunne få udbytte af hypnose i terapeutisk sammenhæng. Selv om der er store fællestræk mellem den lette trance og den tilstand, man som mediterende kan opnå, er det ikke nødvendigt på egen hånd at kunne bringe sig selv ind i denne. Det sørger hypnotisøren nemlig for. En hypnotisør mestrer kunsten at kunne tale sindet og kroppen til ro, og gennem visualisering at guide dig til en tilstand af dyb bevidsthed.

Når krop og sind således er afslappet, er der adgang til at tale til det ubevidste sind, som er kernen til vores motivation og grundlaget for alle tanke og handlemønstre. Du vil opleve, at du er til stede under hypnosen, og at du ikke føler nogen trang til at gøre modstand, men blot følge hypnotisørens anvisninger. Og i tiden efter hypnosen, hvor underbevidstheden arbejder videre med disse anvisninger, vil du kunne mærke en tydelig forandring i din energi.

Hvor finder jeg en dygtig og erfaren hypnotisør i København?

Hvis du gerne vil åg videre med hypnose som en del af din selvudvikling, eller måske som et led i et rygestop eller i en vægttabs strategi, bør du gå efter en uddannet hypnotisør med ekspertise inden for netop disse områder. Kig ind forbi https://aagaard-psykoterapi.dk/ og læs mere

Flere Nyheder