Intense oplevelser med rabbit-vibratoren

03 oktober 2017 Camilla Skøtt
Intense oplevelser med rabbit-vibratoren

Da Charlotte i tv-serien Sex and the City fik øjnene op for den såkaldte rabbit-vibrator, gik der ikke lang tid, før den var populær verden over. Og det er der ikke noget at sige til; den populære vibrator giver nemlig intense oplevelser og skønne orgasmer.

Hvad er en rabbit-vibrator?

Kort fortalt er en rabbit-vibrator en vibrator, der giver vaginal nydelse samtidig med at den stimulerer klitoris. 

Den lange forklaring er mere specifik: rabbitvibratoren har små kaninører (deraf navnet), der stimulerer klitoris med pulserende vibrationer og samtidig er der roterende kugler i selve dildoen, der stimulerer din skede og giver massage til dit G-punkt.

Et orgasmefyldt bekendtskab

For de fleste kvinder er rabbit-vibratoeren et bekendtskab, der fører til utallige orgasmer, og det er derfor også en af de mest populære produkter inden for sexlegetøj.

Hos den populære sexshop belugi.dk kan du finde et væld af modeller og prisklasser, og du er garanteret både prisgaranti og fuld diskretion.

Forskellige modeller

Der er naturligvis mange modeller på markedet, og hvilken der er den rette for dig, kan vi af gode grunde ikke svare på.  Men det, du skal kigge efter, er størrelsen, styrken på vibrationerne og selvfølgelig udseendet, hvis det har en betydning for din nydelse. Belugi.dk har Nordens største udvalg af sexlegetøj, og her finder du en sexshop, der helt sikkert har dét, du leder efter.

Flere nyheder