Lær at arbejde i skyen med Azure kurser

19 december 2019 Astrid Pedersen
Lær at arbejde i skyen med Azure kurser

Microsoft Azure er at betragte som den største og mest udbredte cloud baserede platform til data behandling. Med Microsoft Azure er det muligt for udviklere at udvikle applikationer og tjenester som kan anvendes på alle enheder og fungerer på samtlige digitale platforme.

Microsoft Azure er et åbent, fleksibelt og meget versatilt framework, som understøtter alle de mest anvendte systemer og strukturer, for eksempel Microsoft Windows, Linux, SQL Server, C# og Java. Idet Microsoft Azure er cloud baseret, ligger hele strukturen i skyen, og fungerer såvel som SaaS (Software as a Service), IaaS (Infrastructure as a Service) og PaaS (Platform as a Service).

Iaas tillader brugere af systemet at oprette virtuelle Linux eller Microsoft Windows maskiner. PaaS fungerer som en slags applikations service, hvor udviklere nemt og ubesværet kan publicere og styre websites. Og så indeholder Microsoft Azure rigtig mange andre forskellige nyttige funktioner som eksempelvis Data Warehouse, SQL database, Datalake og mulighed for real time client side analyse af datastrømme.

Hvordan uddanner jeg bedst mine medarbejdere i at få det bedste ud af Microsoft Azure?

Hvis dine medarbejdere allerede på nuværende tidspunkt arbejder i et Microsoft Azure baseret system, er det en rigtig god idé at lytte til hvad de selv synes at de mangler for at kunne optimere deres work flows. Du kan eventuelt præsentere dem for kursus kataloget fra den danske kursus udbyder 4D, som tilbyder en række Microsoft Azure kurser for den avancerede bruger.

Blandt de Microsoft Azure kurser, du finder hos 4D, er Microsoft Azure Administration, Microsoft Certified Azure Solutions Architect, Deploying and Configuring Infrastructure, Implementing Workloads and Security, Understanding Cloud Architect Technology Solutions, Designing an Infrastructure Strategy og Hybrid Cloud and Datacenter Monitoring with Operations Management Suite (OMS).

Hvis du og dine medarbejdere stadig er i tvivl om hvilke Azure kurser I skal vælge, kan I starte med det gratis Microsoft Azure – er du klar til skyen? Læs mere på 4d.dk

Flere Nyheder