Nyt liv til dit slidte trægulv med en gulvafslibning i Skovlunde

30 april 2019 Astrid Pedersen
Nyt liv til dit slidte trægulv med en gulvafslibning i Skovlunde

Er dit trægulv blevet slidt i overfladen, således at det fremstår mat, gråligt og plettet af skjolder fra spildte væsker? Har solens stråler gulnet den før så smukke og lyse overflade til en gusten og falmet nuance – og er træværket begyndt at danne ubehagelige splinter og revner på grund af tørhed? Så er det på tide at give gulvet en opfriskende behandling med en grundig og effektiv gulvafslibning.

Hvordan foregår en gulvafslibning?

Hvis du vælger at få udført en gulvafslibning ved en professionel håndværker, vil han eller hun først og fremmest foretage en vurdering af dit trægulv. Ud fra gulvets generelle sundhedstilstand, træsort og beskaffenhed vil din gulvsliber kunne vurdere, hvor meget – eller hvor lidt – der skal fjernes af gulvets overflade, førend det ønskede resultat kan opnås.

Under alle omstændigheder vil der ved en gulvafslibning aldrig blive slebet mere end højst 2 millimeter af gulvets overflade – langt mindre, end der vil blive fjernet ved en gulvafhøvling. Jo mindre, der fjernes, des flere behandlinger vil dit gulv kunne tåle. Og vil du således være sikker på, at dit gulv ikke lider unødig overlast under en gulvafslibning, skal du vælge en dygtig gulvmand til at forestå den hårde opgave.

Når selve gulvafslibningen – som foretages med en slibemaskine, på hvilken der monteres sandpapir i varierende grovheder – er overstået, er gulvet parat til en efterbehandling. Også her vil en professionel og erfaren håndværker med speciale inden for behandling af trægulve være din garanti for et smukt og ensartet resultat. Han eller hun kan samtidig rådgive dig vedrørende valg af efterbehandling under hensyn til dine ønsker om trægulvets udseende. Og så kan du få kvalificeret vejledning angående pleje og vedligeholdelse af dit nyslebne trægulv, således at du kan have glæde af dette i mange år fremover.

Læs mere – og få et gratis og uforpligtende tilbud på en billig gulvafslibning – på https://gkservice.dk/gulvafslibning-skovlunde/ 

Flere Nyheder