Overrask dine børn med en sjov legeplads til haven

23 november 2020 Michelle Løhde

Drømmer du om at overraske dine børn med en sjov legeplads i haven? En legeplads kan lægge op til mange timers sjov og underholdning, og så sørger den for, at børnene kommer ud i den friske luft.

Der er en tendens til, at vores børn tilbringer mange timer indenfor og foran skærmen, men ved at skabe et sjovt uderum ender det måske med, at det frister mere fremfor computeren eller tv’et. 

En legeplads kan bestå af mange ting

En legeplads i haven kan bestå af mange forskellige ting, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Og du behøver hverken at være håndværker eller gør-det-selv mand for at kunne skabe det perfekte uderum. Der findes nemlig mange ting, som du nemt kan samle og sætte op uden en masse besvær.

Men hvordan kan du så indrette din legeplads i haven? Det er helt op til dig, hvad den skal bestå af, men nogle af de typiske ting er f.eks. et legetårn, gyngestativ, rutsjebane, legehus, klatrevæg og/eller en sandkasse. 

Uanset om du vælger ét element eller flere, så kan du være sikker på, at der kommer en masse hyggelige stunder i haven. Du kan altid starte ud med nogle få ting, og så lige så stille bygge mere og mere på, hvis børnene ønsker det. 

Få inspiration til en hyggelig legeplads

Hvis du ikke har erfaring med at lave en legeplads, så kan det hurtigt virke som en stor og uoverskuelig opgave. Det behøver det dog ikke at være. 

Hvis du klikker ind på husblog.dk, så finder du nemlig en guide, der vejleder dig i de forskellige elementer, du kan indrette legepladsen med. 

Klik ind på https://husblog.dk/mangler-du-en-legeplads-til-din-have/ så du kan blive godt klædt på til at lave den helt perfekte legeplads i haven. Den vil med garanti vække begejstring hos både små og større børn! 

Flere Nyheder