Sådan kan du re-designe dit badeværelse

26 oktober 2021 Steffen Hansen

advertorial

Ligesom alt andet i dit hjem, så kan du få lysten til at renovere dit badeværelse. Et badeværelse skal helst være et sted, som du finder behageligt og rart at opholde dig i. Særligt når du skal slappe af i badekarret eller nyde et godt brusebad efter en lang dag. Med et par enkle ændringer, kan du få skabt et helt nyt udseende i dit badeværelse. Hvis du er interesseret i at høre mere, så skal du læse med her. 

 

1. Få planter ud på værelset

Planter er eftersigende ideelle at investere i, hvis du gerne vil have et godt indeklima på dit badeværelse. Dine planter har også godt af at være inde i et fugtigt rum, så hvis du har nogle planter, der trænger til lidt ekstra kærlighed, så kan du placere dem ude på dit badeværelse. Planterne kan give en hyggelig stemning ude på dit badeværelse, samtidigt med det også bringer lidt farve ind i rummet.

 

2. Få malet dit badekar

Et badekar kan godt blive temmelig kedelig at se på, hvis du glemmer at få den rengjort. Hvis du har et ældre badekar på dit badeværelse, så kan du også overveje at få den malet med en ny emalje. Der findes forskelligt slags maling til badekar, så hvis du har et grønt badekar, så kan du sagtens få det malet til et hvidt.

 

3. Få dig nogle nye vandhaner

Vandhaner kan blive meget gamle og rustne med tiden, så det kan være en god idé at anskaffe dig nogle nye moderne vandhaner, hvis dit badeværelse ser lidt slidt ud. Hvis du har et badeværelse i rustfrit stål, vil nikkelhaner se rigtig godt ud i den indretningsstil. Du kan også få vandhaner, der er i guld, hvis du gerne vil give dit badeværelse et mere luksuriøst udseende. 

 

4. Udskift dine fliser for at få et nyt udseende

Hvis dine fliser ser trætte og gamle ud, kan du overveje at få nogle nye fliser, der passer til dit badeværelses nuværende stil. Det er også muligt at opdatere farven på dine fliser, hvis du ønsker at give dit badeværelse et helt nyt udseende. Nye fliser til dit badeværelse vil være med til at give dit badeværelse et helt nyt design, samtidig med at du tilføjer mere værdi til rummet, hvis du har planer om at sælge huset på sigt.

Flere Nyheder