Sådan starter i et mindre landbrug

04 august 2021 Steffen Hansen

Mange drømmer om at skifte det stressfulde liv i storbyen ud, med et roligt liv på landet, langt væk fra hverdagens larm og støj. Nogle mennesker er også født og opvokset på landet, og er flyttet til storbyen for at tage en uddannelse, eller pga. af et job, men nu længes de hjem til deres rødder. Der kan være mange grunde til, hvorfor man overvejer at flytte ud på landet og starte et mindre landbrug. Her får du et par gode råd i forhold til det at flytte på landet.

Find jeres drømme ejendom

Først og fremmest skal i finde ud af hvor i landet i gerne vil bo, og nu i har fundet et område i gerne vil bo i, skal i herefter finde et sted i kan bo. Der findes mange mindre landbrug, men der er ikke mange af dem der er til salg. Derfor er jeres bedste mulighed, at finde et nedlagt landbrug som i starter op igen.  Det er dog ikke lige til, at drive et landbrug, uanset om det mindre eller større, og i får derfor brug for forskellige typer udstyr og landbrugsmaskiner.

Anskaf udstyr og landbrugsmaskiner

Når har fundet jeres ejendom og skal til at starte en besætning op, eller i gang med at så afgrøder, så er der noget udstyr der er vitalt for at det bliver en succes. Det mindre udstyr er ikke så dyrt og kan købes mange forskellige steder. Det er landbrugsmaskinerne der kommer til at koste jer. Medmindre i er mange millionærer, eller tør tage et kæmpe millionlån, så bliver i nødt til at leje disse maskiner. Heldigvis er det let at finde en maskinstation i kan leje af.  Hvis i f.eks. bor nær Give, så gå ind på Google, søg på maskinstation i Give og find de landbrugsmaskiner i har brug for at leje.

Flere Nyheder