Skab sjæl med det eksklusive brand Flos

20 maj 2019 Anne-Mette Hansen
Skab sjæl med det eksklusive brand Flos

Med lamper skaber du ikke bare lys, du skaber også sjæl og varme i rummet. Det er dog ikke bare lyset, der skaber varme og sjæl. Det er også lampen i selv. Dens udformning, dens stil og dens farve. Det den gør ved hele dit rum, og den måde den spiller sammen med dine andre møbler og interiør. Se billedet nedenfor, og forestil dig hvordan du ville dekorere et helt tomt rum med møbler og lamper for at skabe den bedste effekt og lige den stil du går efter. Lamper fra brandet Flos ville være helt ideelle til formålet om at indrette en nye lejlighed, et nyt hus, en ny restaurant eller et nyt hotel. 

Flos – ikoniske og æstetiske lyskilder

Det italienske brand Flos står bag en lang række af eksklusive lamper. De har status som ikoner og er elsket over alt i verden. Det historiske brand har med sit design været med til at definere, hvad en lampe egentligt er. De smukke designs fås i mange varianter, som gulvlamper, bordlamper, væglamper, pendler og lysekroner. 

Lamperne fra Flos er stilrene og simple, men mange af de eksklusive designs er også meget kreative og farverige. Når du skal indrette dit rum med lamper fra Flos, kan du derfor finde lige den lampe, der passer til din personlige stil. Den skal være funktionel og give det helt rette lys, men den skal også være smuk at se på i netop dit rum. Det synes at være indbegrebet af Flos, nemlig at skabe noget, der har et formål, men som også fylder verden med skønhed. 

Vil du vide mere om Flos?

Så skal du besøge floslamper.dk – her kan du læse alt om brandet, dets historie, designtradition og produkter. Der er mange gode blogindlæg, der giver dig inspiration og gode råd til indretning med lamper fra Flos. Er du på udkig efter en bestemt lampe fra Flos, så kan du helt sikker også finde denne side, hvor du kan læse alt om det ikoniske brand.

Flere Nyheder