Vil du være bedste venner med Google? Så skal du investere i SEO

26 februar 2018 Michelle Løhde
Vil du være bedste venner med Google? Så skal du investere i SEO

Google er den absolut største internetdatabase, der findes, og den indekserer over 60 trillioner hjemmesider. Det er et helt vanvittigt tal, og det kan være svært at forholde sig til – især hvis man gerne vil have, at det er ens egen hjemmeside, der kommer før alle de andre, når Google indekserer hjemmesider. 

Hvordan virker Google? 

Google har over 200 ranking faktorer, som den tager i betragtning, når der skal vurderes hjemmesider i forhold til placering. Dem der lever bedst op til de forskellige faktorer ender på side 1, mens de andre ender i bunden og bliver glemt. Google er dog ikke nødvendigvis din fjende – du skal bare sætte dig ind i Googles sprog, og så skal I nok gå hen og blive bedste venner. 

Efterhånden er der dog kommet mange ting at skulle sætte sig ind i, og det kan derfor betale sig at investere i SEO i 2018, når der er så mange faktorer at forholde sig til, så du kan få din hjemmeside ud over stepperne. SEO handler kort sagt om søgemaskineoptimering – dvs. alt det du kan gøre for, at din hjemmeside bliver placeret længere oppe i søgeresultaterne. Det kan både betale sig, hvis du lige har startet en hjemmeside op, eller hvis du har haft en i en længere periode. 

Flere nyheder